Profil

J. D. Diamantværktøj A/S er Danmarks største specialfirma for fremstilling af professionelt diamantværktøj. Vores egen produktion dækker: Diamantkernebor for beton, sten og asfalt, Diamantskæreskiver for beton, sten og asfalt samt et bredt udsnit af tilbehør, hjælpeværktøjer og maskiner. Vi producerer endvidere Japanerbor og Slidsebor for boring af lettere byggematerialer samt det velkendte JD Træbor for bl.a. etageadskillelser m.m..

J. D. Diamantværktøj A/S er dog stadigt et mindre firma, der sætter kvalitet, service og godt gammeldags købmandskab i højsædet. J. D. Diamantværktøj A/S er en servicevirksomhed, der er til for den professionelle håndværker. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at være din positive samarbejdspartner i alle situationer. Vi står altid parat til at hjælpe dig med løsninger på dine bore- skæreopgaver samt fremstilling af specialgrej på vores serviceværksted. Hos J. D. Diamantværktøj A/S har vi mere end 35 års ekspertise med fremstilling og levering af professionelt diamantværktøj. Vi har derfor en stor erfaring, som du som kunde kan trække på. Hos os er ingen opgave for lille, – og ingen for stor!

Benyt dig af vores professionelle ekspertise og vær et skridt foran dine konkurrenter!

Velkommen​

Miljø & Arbejdsmiljø

Hos J. D. Diamantværktøj, har vi styr på miljø og arbejdsmiljø. Vi er bl.a. tilsluttet diverse affalds- og returordninger for udtjente produkter ligesom vi har genbrugsordninger med olie- og fedtprodukter samt metalskrot.

Resultat af tilsyn, klik her

Services

Vi tilbyder bl.a.:

  • Alt I diamantværktøj og maskiner
  • Salg, Udlejning og leasing af værktøj og maskiner
  • Reparation og servicering af bore- Skæregrej og maskiner
  • Tilpasninger, konstruktionsændringer, smede- og maskinarbejde m.m.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​

J. D. diamantværktøj a/s​

Glentevej 33

​DK 4600 Køge

Telefon: (+45) 56 65 50 40

Fax: (+45) 56 65 61 45

E-mail: jd@jd-diamant.dk

BANKOPLYSNINGER

​Danske Bank

Reg.Nr.: 4865

Kontonummer: 4869304166

SWIFT: DABADKKK

IBAN: DK1030004869304166