Jobopslag

Reparatør til vækstende nichevirksomhed
J. D. Diamantværktøj A/S, Køge

 

Vil du arbejde med specialmaskiner til diamantskæring og samtidig have indflydelse på dine opgaver og planlægning i hverdagen?

 

Vi er et lille sted, hvor ikke alle opgaver er givet på forhånd, så du får rig mulighed for at møde nye udfordringer, der skal løses – og vi er virkelig drevet af at løse enhver ny opgave på allerbedste vis,”

fortæller indehaver Hans-Henrik Danielsen, som du refererer til.

 

Velkommen hos J. D. Diamantværktøj
Vi har i mere end 40 år solgt, repareret og serviceret diamantværktøj til boring og skæring i beton, sten og asfalt til primært byggebranchen.

 

På basen i Køge arbejder vi under samme tag på kontoret, på værkstedet og i udstillingen. Herfra er vi bl.a. eneforhandlere af Pentruder, Weka og Shibuya.

 

Du hører hjemme på værkstedet
Sammen med dine kollegaer på værkstedet er du en del af hele klargørings- og reparationsprocessen hos os – fra det kommer ind på værkstedet fra leverandører eller kunder, til det igen er fuldstændig køreklart og ude ad døren. Mere specifikt vil du:
 

-          servicere og klargøre maskiner

-          lave mekanisk og elektronisk fejlfinding

-          løse ad hoc-opgaver i form af nye tilpasninger ved fx svejsning og fræsning.

 

Mindre team med fokus på sammenhold og udvikling
Vi sørger for, at din viden følger med branchens konstante udvikling, og du vil derfor få solide oplæringskurser og løbende kurser i nye maskiner og værktøjer, så vi alle altid er up to date. Udover faglig sparring får du også et godt arbejdsmiljø, hvor vi alle er nede på jorden og humoren fylder meget i hverdagen.

 

Udadvendt moden håndværker med reparatørerfaring
-          Du har højst sandsynligt en industriteknisk baggrund som f.eks. maskinarbejder, industrimekaniker, -tekniker, -elektriker eller lignende. Ansøgere med el-erfaring foretrækkes.

-          Du har solid erfaring med maskinbearbejdning og reparationer.

-          Du har mod på at kaste dig ud i nye opgaver.
 

Lyder det som noget for dig?
 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Hans-Henrik på 40 15 50 43 eller Anders på 21 64 68 10. Send din ansøgning og dit CV til hhd@jd-diamant.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Du kan besøge vores hjemmeside på www.jd-diamant.dk.